Apartment Interior

This was a wonderful project to work on for a client who was excellent at making decisions and styling but needed help with the scope and direction to gut and refit the interior of a newly purchased apartment in New Farm.

A workshop style process allowed the client to control the development of conceptual ideas for the complete renovation of a newly purchased apartment. This process established a strong design direction to achieve the owner's goals of a flexible plan with open and clean living spaces and plenty of storage.

The renovation balances clean lines with refined warmth through timber feature joinery and feature dark colour contrast. The neutral base palette is punctuated with bold and personal details. North facing living spaces soak up natural light and quietly celebrate the city view.

The project was completed in November 2015.

Photography by Mathieu Cocho and Palina Zhalniarovich.